Fotografie

So much to see…

De wereld zit vol mooie dingen, so much to see, we zien ze helaas niet altijd.

Na een lange periode, mijn fotografie weer opgepakt en deze zelfs uitgebouwd, in de vorm van een eigen bedrijf, samen met mijn levens partner Sue Arloff.

Door de fotografie leer je anders kijken. Je ziet dingen op een manier die je gewoonlijk niet ziet. Lijnen, schaduwen, kleuren, perspectief…. zoveel elementen in een enkel beeld. In het huidige leven zijn we vaak druk bezig en nemen we de meeste dingen voor wat ze zijn. Neem eens een keer de tijd om naar iets te kijken, zonder er iets van te vinden. Lastig, ja, we zijn zo snel met onze meningen. Ik heb gemerkt dat je dan heel veel mist in het plaatje.

Beelden kunnen net als muziek zo veel vertellen zonder woorden. Ik probeer de momenten te pakken, die spreken, een verhaal vertellen, laten zien hoe het is. Erg moeilijk en lukt ook niet altijd.

Samen met Sue proberen we als SandO Photography onze visie’s  over te brengen via onze foto’s en workshops. Individueel hebben wij natuurlijk ook ons eigen verhaal te vertellen. dat probeer ik hier op deze web site.

Veel plezier en kijkgenot

Onno.