Koken, mijn recepten en ervaringen.

Goed gezelschap, lekker eten, drankje, de ingrediënten waar ik van hou.

Lekker tafelen, samen met vrienden, familie, heerlijk. Er gaat niets boven een gezellige avond eten en drinken. Voor mij begint het al met het koken, heerlijk om een paar mooie gerechten te maken en er samen van te genieten.

Koken doe ik eigenlijk al heel mijn leven. Nou ja, de eerste jaren, werd ik verzorgd door mijn ouders. Al snel pikte ik wat dingen op. Eigenlijk, door een baantje in de horeca, tijdens mijn school periode,  ben ik besmet geraakt met het kook virus.

Het heeft altijd getrokken maar ik had gekozen voor een ander vak. De aantrekkingskracht was blijkbaar zo groot dat ik naast mijn vaste baan altijd wel ergens parttime in een keuken bezig was. Het laatste keuken avontuur was chef in de keuken van een hotel restaurant. In die periode heb ik erg veel geleerd.

Naast het werkelijk koken verzamel ik graag recepten. kijk ik vaak naar kook gerelateerde programma’s en doe ik daar de nodig inspiratie op. Zelf experimenteer ik graag met diverse stijlen en keukens. Fusion koken is leuk, op zijn tijd echt klassiek heerlijk.

Mijn passie voor lekker koken wil ik graag delen. Probleem, ik doe heel veel op gevoel en smaak. Ik schrijf het nooit op. Dit heeft wel eens tot gevolg dat je het niet kan herhalen. Oplossing, toch op gaan schrijven. Dat wil ik hier dus gaan doen. Kan ik het gelijk delen.

Onno’s ‘lekker tafelen’ recepten.

Van voorgerecht to dessert, van fusion tot klassiek, van uitgebreide meer gangen tot 1 pans gerechten, je vind ze hier in het steeds groeiende recepten boek.

Eet smakelijk,

Onno.

PS. ik hoor graag wat je van de recepten vind.